O nama

Piramida 72 je dinamična, rastuća kompanija koja se bavi proizvodnjom papirne galanterije, vlažnih maramica, proizvoda za negu beba i kozmetike, kao i distribucijom poznatih robnih marki iz najrazličitijih proizvodnih kategorija. Kompanija je izvoznik na tržišta Rusije, Italije, Mađarske, Češke Republike, Slovačke, Nemačke, Rumunije, Bugarske, Slovenije, BiH, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Albanije i Kosova. Naš brend Fresh jedan je od najbolje pozicioniranih brendova u domenu papirne galanterije i vlažnih maramica na domaćem tržištu.

Piramida 72 je porodična kompanija osnovana 1993. godine u Šapcu, Srbija. Proizvodne hale i kancelarije kompanije prostiru se na preko 12000 kvadrata, a u njima radi preko 170 zaposlenih. Osnovna misija kompanije je da uz postizanje i održavanje najviših standarda u proizvodnji, svojim potošačima obezbedi proizvode vrhunskog kvaliteta po razumnim cenama. Piramida 72 za sve svoje proizvodne procese poseduje ISO 9001 TUV standard. Naši proizvodni kapaciteti kao i fleksibilnost u poslovanju omogućavaju nam da efikasno obezbeđujemo proizvodnju privatnih robnih marki najvećih trgovačkih lanaca u zemlji i regionu.

Bezbednost naših zaposlenih nam je uvek na prvom mestu, pa stoga izuzetno vodimo računa o zdravlju i zaštiti na radu. Naši objekti opremljeni su najsavremenijim mašinama koje ne zagađuju životnu sredinu. Obezbeđivanje odličnog kvaliteta proizvoda i potpunog zadovoljstva potrošača oduvek su bili zvezda vodilja našeg tima. Cilj nam je da u budućnosti još više učvrstimo svoju poziciju lidera u proizvodnji papirnih proizvoda na domaćem tržištu, kao i da proširimo svoje poslovanje osvajajući nove tržišne segmente i nove delove sveta.


O nama


05.04.2015

Posetite nas na sajmovima „Beauty Eurasia“ u Istanbulu i „World of private label“ u Amsterdamu!

Kompanija Piramida 72 će po drugi put učestvovati na najvećem evroazijskom sajmu kozmetike i lepote „Beauty Eurasia“ koji se održava od 30. aprila do 2. maja 2015. godine u IFM Istanbul Expo centru u Istanbulu

Saznajte više

Adresa:
Beogradski put bb, 15000 Šabac, Srbija

Telefon:
+ 381(15) 34.59.30, + 381(15) 30.45.10

Faks:
+ 381(15) 30.60.36

E-mail:
office@piramida72.com


Copyright © Piramida72. Sva prava zadržana.