Svakoj domaćici je neophodna pomoć u kući, bilo da je to pranje sudova, prozora, odlaganje hrane ili smeća. Pečenje, peglanje ili čišćenje. Razgovarajući sa najboljim domaćicama i osluškujići sve njihove potrebe, nastala je linija proizvoda za pomoć u kući. Inspirisana kućom, Lina Casa je brend koji obuhvata širok asortiman proizvoda potrebnih svakom domaćinstvu. Nezamenljiva je podrška u kuhinji, i pravi saveznik u obavljanju svakodnevnih kućnih poslova.

Kažu da je kuhinja ogledalo kuće. Zato smo se mi, okupljeni oko brenda Linea Casa, potrudili da svakoj domaćici uvek budemo pri ruci. U bogatom asortimanu proizvoda Linea Casa ponudili smo Vam višenamenske, trulex i mikrofiber krpe, sunđere, žice i rukavice, kao i celu liniju tečnih deterdženata za sudove sa mirisom limuna, jabuke ili aloe vere.

Za odlaganje hrane ili smeća, naše Lina Casa kese biće Vam uvek pri ruci, raspoređene u nekoliko različitih veličina. A za najukusnije obroke, uvek možete da računate na pomoć Line Casa folija, papira i folija za pečenje.

Kada su u pitanju poslovi kao što su čišćenje i pospremanje doma, Linea Casa Vam nudi širok asortiman vlažnih maramica za domaćinstvo i proizvoda od plastike.

Linea Casa, prijatelj Vaše kuće.

Tečni deterdženti
Sunđeri i krpe
Žice i rukavice
Kese za smeće
Kese za zamrzivač
Plastika
Folije
Maramice za domaćinstvo
Povratak na vrh stranice

Ostanite sa nama u kontaktu!

Kontakt informacije

Piramida 72 d.o.o
Beogradski put bb
15000 Šabac, Srbija

Tel.: +381 15 345 930
+381 15 304 510

Fax: +381 15 306 036

E-mail: office@piramida72.com

Gde se nalazimo